Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Alanı

Alan Tanıtım

Okulmuzda 2002 yılından beri uygulanmakta olan Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi alanında eğitim Anadolu Meslek Programı ve Anadolu Teknik Programında Devam etmekte iken; 2020-2021 Eğitim öğretim yılından itibaren Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi alanında eğitim İkili Mesleki Eğitim modelinde devam edecektir.

Bu modelde öğrencilerimiz 9. sınıftan itibaren işletmede uygulamalı eğitim görne şansına sahip olacaktır. 4 yıllık eğitimin sonunda Meslek Lisesi Diplomasının yanında ayrıca Ustalık elgesi alamaya da hak kazamıiş olacaklardır. Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi alanını tercih eden öğrencilerimiz haftada 2 gün okulda eğitim görürken, 3 gün işletmede uygulama yapma şanşı bulacaktır. Öğrencilerimize işletmeler tarafından en az asgari ücretin %30'u yanş yaklaşık olarak 630 TL ücret ödenecektir.

Bu alana geçiş yapmak isteyen öğrenci velilerimizin diğer alanlardan farklı olarak okulumuza bizzat başvuru yapmaları gereklidir.

Ayrıntılı bilgi için okul müdürlüğümüzüe bizzat müracat edebilirsiniz.

Alan tanıtım dosyası için tıklayınız

Alan tanıtım videosu için tıklayınız

Yayın: 21.09.2020 - Güncelleme: 07.07.2022 13:31 - Görüntülenme: 1151