SELİM ŞAHİN - OKUL MÜDÜRÜ

1978 İstanbul doğumludur. İlkokulu İstinye Recaizade EKrem İlkokulunda, ortaokulu Sarıyer İmam Hatip Lisesinde okuduktan sonra lise öğrenimini Maçka Akif Tuncel Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar bölümünde tamamlamıştır. Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğtim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi bölümünden 2001 yılında Teknik Öğretmen olarak mezun olmuştur. Erzincan Refahiye ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge  Okulunda göreve başlayıp daha sonra aynı ilçede bulunan Çok Program Lisede öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. 2006-2013 Yılıarı arasında Şişli Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin çalışmışıtır. 2013-2019 yıllaerı arasında Küçükçekmece Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. 2019 Ağustos ayından itibaren okulumuzda müdür olarak göreve başlamıştır.