T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çamlıkaltı Mevkii Merkez Mah. Fatih Cad. No 94 Halkalı Küçükçekmece
Vizyon
Ülkemizde ve dünyada ayakkabı sektörünü geliştiren ve yönlendirebilen, girişimci, yenilikçi ve bilgi toplumuyla entegre olan öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları ile Bakanlığımızın eğitim politikalarına bağlı kalarak, ayakkabı sektörünün ihtiyaçlarına uygun ulusal ve uluslar arası düzeyde kabul gören ayakkabılar tasarlayabilen, üretebilen, girişimci ruhuna sahip, insan sağlığına ve çevreye duyarlı, yenilikçi, nitelikli teknik eleman olarak yetiştirmek ve alanında yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Başarılar
Proje Tabanlı Beceri Yarışması Ayakkabıcılık Eğitim Enstitüsü Projesi ARS Ayakkabı Istampa Eğitimi, Milano-İTALYA Leonardo Da Vınci Ortaklık ve Hareketlilik Projeleri Erasmus+ KA2 Okullar arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Projesi
Öğretim Şekli :TEKLİ
Doğalgaz